جهان سلامت

کلمات کلیدی
  • ۰
  • ۰

عصب کشی آخرین راه برای احیای دندانی است که دیگر هیچ امیدی به آن نمی‌توان داشت. امروز در این مطلب قصد داریم تا شما را هر چه بیشتر با عصب کشی و روش های انجام آن آشنا کنیم و اطلاعات مناسبی را در اختیار شما قرار دهیم. اگر نیاز به عصب کشی دارید و قصد انجام آن را دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

ریشه دندان

از آنجا که برای انجام درمان ریشه دندان یا عصب کشی، نیاز به دسترسی به بافت نرم و ریشه دندان است، قبل از اینکه بخواهیم درباره نحوه عصب کشی دندان صحبت کنیم اجازه دهید که درباره ریشه و پالپ اطلاعاتی ارئه دهیم. ریشه دندان در زیر خط لثه قرار دارد و با کمک رباط های پریودنتال به استخوان فک متصل می شود. داخل ریشه نیز کانالی وجود دارد که عروق خونی، بافت نرم دندان و عروق عصبی وجود دارند.

برخی از دندان ها تنها یک ریشه دارند. و برخی دیگر بیش از یک ریشه. داخل هر ریشه نیز یک کانال وجود دارد که به آن ها روت کانال گفته می شود. اگر جایی چیزی از روت کانال تراپی شنیدید منظور درمان مشکلات ایجاد شده برای این ریشه ها است.

عصب کشی چیست؟

البته مفهوم درمان ریشه دندان چیزی فراتر از عصب کشی است. زیرا عصب کشی تنها بخشی از فرآیند است. طی این پروسه مقداری یا تمام بخش آسیب دیده و آلوده پالپ دندان برداشته می شود و به جای آن مواد پر کننده دندان قرار داده می شود. یا اگر نیاز باشد دندان با روکش دندان ترمیم می شود.

برای پر کردن دندان اتصالات عصبی و عروق خونرسان دندان نیز قطع می شود و دندان دیگر زنده نیست اما همچنان سرجای خودش قرار خواهد داشت و عملکرد خود را همچنان انجام می دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به مزایای ایمپلنت های دندان اینجا کلیک کنید.

فرآیند روت کانال تراپی

پروسه درمان ریشه دندان به طور معمول به بیش از جلسه نیاز دارد. ممکن است به دو یا حتی 3 جلسه نیز کشیده شود. هر جلسه نیز چیزی بین نیم ساعت تا 90 دقیقه ممکن است به طول بی انجامد.

در اولین ملاقات، متخصص اندودنتیست یا ریشه درمانگر شما، با اشعه ایکس، از دندان آلوده تصاویری تهیه می کند.سپس دندان را بی حس کرده و پالپ آلوده را استخراج می کند. در همین جلسه یک ماده خمیر مانند ساخته شده از مواد خاص، به نام گوتاپرکا را داخل ریشه دندان قرار می دهد.

در جلسه دوم، متخصص ریشه درمانی، کانال ریشه را تمیز کرده و  شکل می دهد و دندان را ترمیم خواهد کرد. اگر بخش زیادی از دندان سالم باشد و بتواند مواد پر کننده دندان را نگاه دارد صرفا دندان عصب کشی شده با مواد پرکننده ترمیم می شود. اما اگر آسیب به دندان فراتر از آن باشد که با پر کردگی ترمیم شود، متخصص شما برایتان روکش دندان درخواست خواهد کرد.

همچنین درمورد تغذیه بعد از ایمپلنت بیشتر بدانید.

سخن آخر

امروز در این مطلب سعی شد تا اطلاعات بسیار جامع و خوبی را درمورد روت کانال تراپی یا همان عصب کشی در اختیار شما قرار دهیم. بهترین کار و پیشنهاد ما به شما عزیزان این است که حتما قبل از هر تصمیمی با یک متخصص در زمینه مربوطه مشورت کنید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید و دچار پشیمانی نشوید. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. 

منبع : http://www.tehrandentalimplant.ir/

  • ۰۰/۰۹/۲۰
  • استادیو نت ابزار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی